Μπορώ να χορέψω τα πάντα ….εκτός από τις ειδήσεις

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Η δημιουργικότητα και η φαντασία δεν έχουν ηλικία. Ο χορός δεν έχει ηλικία.Μπορώ να αφηγηθώ την ιστορία μου με το σώμα? Σε ποιά γλώσσα?Στο εργαστήριο θα προσπαθήσουμε να ανακαλύψουμε την προσωπική κινητική γλώσσα του καθένα, να μιλήσουμε μέσα από το σώμα, θα ανατρέξουμε σε αυτοματισμούς κειμένου και κίνησης, με σκοπό να αφηγηθούμε την ιστορία μας με έναν "αλλο" τρόπο.

 

  

Το πενταήμερο αυτό σεμινάριο περιλαμβάνει 6 κύρια Εργαστήρια, πολλά "μίνι" εργαστήρια, προβολές ταινιών, παρουσιάσεις εργασιών μελών & φίλων, παραστάσεις, δραστηριότητες στη περιοχή του Πηλίου (πεζοπορία, ξεναγήσεις κά), παιχνίδια, μπάνιο, ξεκούραση και -φυσικά- διασκέδαση που θα ολοκληρωθεί με ένα αποχαιρετιστήριο πάρτυ. 

Μαζί μας θα είναι ως εμψυχωτές εργαστηρίων σκηνοθέτες, θεατροπαιδαγωγοί, ηθοποιοί, κινηματογραφιστές, μουσικοί και άλλοι καλλιτέχνες όπως ο David Pammenter, η Τζωρτζίνα Κακουδάκη, ο Greg Naughton, η Ηρώ Ποταμούση, ο Τάκης Τζαμαργιάς, ο Νίκος Γκόβας, η Χριστίνα Ζώνιου, ο Στέλιος Βγαγκές, η Νάσια Χολέβα, η Μαρία Λεωνίδα, o Βασίλης Κουκαλάνι, η Ιουλία Πύρρου, η Νίκη Καράλη, η Υρώ Μιχαλακάκου, η Τζένη Καραβίτη, η Πατρίτσια Απέργη και πολλοί ακόμα...

 

 

 

Πολυμέσα