Πληροφορίες για την Ιστοσελίδα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(9 ψήφοι)
O δικτυακός τόπος έχει υλοποιηθεί με το Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα Joomla και Κ2.

Ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη του ιστότοπου και η ψηφιοποίηση του οπτικοακουστικού υλικού ξεκίνησε το 2008 με τη συνεργασία των Δ/νσεων Λειτουργικών Υποδομών και Νέων Τεχνολογιών και Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης από τους εκπαιδευτικούς Σωτήρη Μεϊντάνη, Γιώργο Καλέμη, Μπάμπη Γιαννακό, Σοφία Παπαδημητρίου και Παναγιώτη Τσιρίδη.

Το 2013, ο ιστότοπος επανασχεδιάστηκε από το Τμήμα Διαχείρισης Δικτύου και Νέων Τεχνολογιών της Διεύθυνσης Λειτουργικών Υποδομών και Νέων Τεχνολογιών του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού. Στον επανασχεδιασμό του διαδικτυακού τόπου της εκπαιδευτικής τηλεόρασης εργάστηκαν οι εκπαιδευτικοί: Σοφία Παπαδημητρίου, Γεράρδης Ιωάννης και Έφη Γρουσουζάκου. Στην μεταφορά σε νέο webserver και θωράκιση του, εργάστηκαν οι εκπαιδευτικοί: Δημήτρης Ρούσσης, Ευάγγελος Αποστολούδης και Ιωάννης Σουπιώνης.

 

Το 2016, ο ιστότοπος αναβαθμίστηκε σε συνεργασία με το Τμήμα Ενημέρωσης του Πολίτη της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Στον επανασχεδιασμό εργάστηκαν οι υπάλληλοι: Τάνια Βαϊτση, Αθηνά Ανδρικοπούλου, Κώστας Θεοδωρίδης, Χρήστος Ψώνης.

Το 2017 ο ιστότοπος επανασχεδιάστηκε και τροποποιήθηκε από το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης της Διεύθυνσης Βιβλιοθηκών, Αρχείων και Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης. Ο νέος σχεδιασμός έγινε από τους Σοφία Παπαδημητρίου και Γεράσιμο Παπαπαναγιώτου και οι τροποποιήσεις έγιναν από τους Γεράσιμο Παπαπαναγιώτου και Τάνια Βαΐτση.

 

Από το 2019-20 μέχρι σήμερα, η διαχείριση του ιστότοπου, η υποστήριξη των δημοσιεύσεων και του οπτικοακουστικού περιεχομένου γίνεται από τον Βασίλη Σουλικιά. Από το 2020-21 ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη των γραφικών γίνεται από τον Πρόδρομο Στάη.

Από το 2016 μέχρι σήμερα η επιμέλεια και διαχείριση του ιστότοπου γίνεται από την Προϊσταμένη του Τμήματος, Σοφία Παπαδημητρίου.

Αν κατά την περιήγηση σας εντοπίσετε σφάλματα ή δυσλειτουργίες, παρακαλούμε να στείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.